Böcker

Böcker skrivna och illustrerade av Linda Ågren

Krönika:

Havet är djupt men fansen ytliga - Svart Ariel skapar vågor

Under Oscarsgalan släpptes äntligen den fullständiga trailern av Disneys live-action Den Lilla Sjöjungfrun, en ljuvlig nostalgitripp genom havsriket under ytan – men alla är inte nöjda. Ända sedan teasern släpptes förra året har fansen delats i två läger efter Disneys val att casta en mörkhyad Ariel.

Sjöjungfruns äventyr i Östersjön

Linda Ågrens debutbok från 2021 som hon även illustrerat. Äventyrsbok med lärorika inslag om vårt hav och hur vi värnar om vår planet. Lämplig för ålder 3-9. Finns som ljudbok.

____

Sjöjungfrun Athiraa är ute och simmar i Östersjön. Hon brukar alltid ta hand om allt levande i havet och är därför ute även idag, när hon plötsligt hör ett hemskt skri i fjärran. En stackars liten tumlare och sälkut behöver hennes hjälp då de är helt intrasslade i spöknät och plast! Tillsammans beger de sig på ett stort äventyr men möter många hinder. Kommer de att kunna hitta hem och rädda havet på samma gång?


I denna bok kan du lära dig om problemen i Östersjön och vad vi kan göra tillsammans för att värna om havet. Följ med sjöjungfrun på detta äventyr för att rädda våra hav!

visto nypon förlag publisher östersjön baltic sea miljö save the seas mermaid illustration konst sjöjungfru havet tumla

Recensioner

"En fantastiskt fin bok! En fin story, ett budskap, understödjande fakta och en skön blandning av fina teckningar och fotografier. Applåder för det!
Skulle lämpa sig för skoluppsättningar för lästräning och miljökunskap."


Ingvar Eliasson

"Min 3-åring älskar bilderna och bläddrar gärna i den själv när jag inte läser. När vi läser så skapar både text och bild den viktiga samtal om ett svårt ämne på ett sätt som mitt barn ändå kan förstå. Köpte genast en till i present till min väns dotter!"


Malin H Skoglund

"Köpte boken, en till min brorsdotter och en till min guddotter, och de älskar den! Vi har redan fått läsa om flera gånger! <3
Rekommenderas varmt, fantastiskt budskap och underbara illustrationer!"


Nana H

drone drönare mermaid sjöjungfru sween fredric berggren photography mermaid freediving fridykning sjöjungfru event författare

Beställning

Få boken signerad med en hälsning från sjöjungfrun! Glöm inte fylla i frakt om den ska skickas via posten. Du kan även välja till söta sjöjungfruklistermärken, brosch tygmärke och målarbok. Du betalar genom att Swisha till: 123 505 57 69


Sjöjungfruns äventyr i Östersjön 140kr
Klistermärken 30kr
Brosch 90kr
Målarbok 60kr
Tygmärke 50kr
Frakt max 2 böcker + småsaker 66kr
Frakt 2+ böcker eller målarbok 85kr